Hem / Om Powermec

Powermec säljer sedan starten 2003 produkter till tillverkande industri i Norra Europa från tre affärsområden: Elektriska motorer, strömförsörjning och elektromekanik.

En global aktör

Vi har kontor med lager i Sverige, Norge, Danmark, Polen och Tjeckien. Den finska marknaden hanteras via en distributör.

2010 öppnade vi ett kontor i Taiwan med syfte att erbjuda våra kunder en “daglig närvaro” hos våra leverantörer. Vi kan tack vare denna enhet erbjuda en flexibilitet långt utöver det vanliga och snabbt vara på plats närhelst det behövs. Ibland flyttar våra kunder sin produktion till Asien, och om detta sker så kan vi erbjuda anpassad logistik direkt från vår fabrik till er fabrik.

Powermec har under de första 10 åren haft en organisk tillväxt på i snitt 37% per år.

Vårt motto, “Med rätt kompetens och erfarenhet leverera rätt produkt till rätt pris” har visat sig vara både framgångsrik och uppskattat av våra kunder.

Med en motiverad och kompetent personal kan vi leverera det vi påstår. Ökat förtroende, mellan Powermec och kund, resulterar ofta i att vi får chansen att leverera fler och fler närliggande produkter och tjänster till våra kunders slutprodukter.

Lång tids erfarenhet från branschen samt ett passionerat intresse för den, innebär att vi har den kunskap som krävs för att optimera vår kunds slutprodukt. Antingen genom lägre priser och bibehållen kvalitet eller genom bättre kvalitet till bibehållet pris.

Powermec har alltid haft ett nära samarbete och utveckling tillsammans med våra leverantörer. Vi ställer stora krav på att de både ska följa och leda utvecklingen av nya produkter, certifieringar, marknads och miljökrav.

Sedan november 2015 ingår Powermec i Addtech-koncernen.

Välkommen som kund till Powermec!

Företagspresentation

Här kan du ladda ner och läsa vår företagspresentation.

Elektriska motorer

Här hittar du ett brett sortiment av elektriska motorer. Vi erbjuder solenoider, AC-motorer, DC-motorer, stegmotorer, BLDC-motorer och motorstyrningar.

Strömförsörjning

Powermec® erbjuder de populäraste modellerna av switchade spänningsaggregat från MEAN WELL, som ger en säker drift på elektriska apparater där det finns krav på pålitlig strömförsörjning.

Elektromekanik

Powermec® erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativ elektromekanik, vars certifieringar lever upp till marknadens högt uppsatta krav.

Svar:

Vi har kontor och lager i Sollentuna, strax norr om Stockholm. Vi finns även i Norge, Danmark, Polen och Taiwan.

Svar:

Powermec startades 2003 av Mikael Häggblom och Thomas Holmer.

Svar:

Ring oss gärna på 08-444 36 50 eller maila oss på info@powermec.se. Vill du komma i kontakt med någon särskild här på kontoret finns våra kontaktuppgifter här

Svar:

Du kan antigen ringa oss på 08-444 36 50 eller maila på order@powermec.se. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt för din applikation så hittar du alla våra medarbetare här.