Hem / Nyheter /  2024 /  Account Manager inom teknik till Powermec

Account Manager inom teknik till Powermec

2024-03-12

 

Account Manager inom teknik till Powermec

Bli en nyckelspelare hos Powermec som Account Manager. Förvalta och utveckla kundrelationer samt utforska nya affärsmöjligheter i en dynamisk arbetskultur. Upplev framgång och personlig utveckling!

Om företaget

Powermec grundades 2003 och har sedan dess hunnit bli en av Nordens största aktörer inom strömförsörjning. Därutöver arbetar man med elektriska motorer, kablage och elektromekanik. I dag finns de i Sverige, Norge, Danmark, och Polen. De har dessutom representation i Taiwan och Kina.

Powermecs kunder finns inom tillverkningsindustrin, i första hand mellanstora och stora OEM-kunder samt några av Sveriges ledande företag inom till exempel energiåtervinning, rehab och konsumentprodukter samt specialister inom exempelvis belysning, förpackningsmaskiner och säkerhetsprodukter. På Powermec är det alltid full fart framåt, där alla bidrar och samtidigt har kul tillsammans. Detta speglar sig inte bara i deras team utan även i den fantastiska servicen och resultaten de levererar till sina kunder.

Powermec är en del av Addtech koncernen, vilket ger dem tillgång till resurser och stöd från en av Nordens ledande tekniklösningskoncerner. Inom Addtech erbjuds utbildningar till all personal inom koncernen, vilket stärker Powermecs förmåga att växa och utvecklas. 

Addtech är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern. Verksamheten består av 150 självständiga koncernbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framförallt tillverkande industri och infrastruktur – med fokus på långsiktig hållbar tillväxt.

 

Om tjänsten

Som Account Manager hos Powermec kommer du vara en central del av deras säljteam och har ansvar för att både förvalta deras befintliga kundrelationer och driva försäljningen mot nya kunder. Du kommer att vara den primära kontaktpunkten för Powermecs kunder och det är din uppgift att skapa och utveckla starka samt långsiktiga affärsrelationer.

Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Förvaltning av befintliga kunder: Du kommer att vara en pålitlig partner för Powermecs kunder, lyssna på deras behov och se till att de får bästa möjliga service och support.
  • Bearbetning av nya kunder: Genom att identifiera och bearbeta potentiella kunder kommer du att arbeta aktivt för att expandera Powermecs kundbas och öka försäljningen.
  • Säljaktiviteter: Du ansvarar för att driva försäljningsprocessen från början till slut, inklusive att identifiera affärsmöjligheter, förhandla avtal och säkra affärer.
  • Kundrelationer och uppföljning: Du kommer att jobba nära Powermecs kunder för att förstå deras behov och önskemål, samt regelbundet följa upp för att säkerställa deras tillfredsställelse och lojalitet.

Som Account Manager kommer du att ha en nyckelroll i att hantera och utveckla våra partnerskap. Din förmåga att kommunicera effektivt, förstå affärsmässiga behov och arbeta proaktivt för att säkerställa Powermecs partners framgång kommer att vara avgörande för ditt arbete. 

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi letar efter någon som är driven, engagerad och ödmjuk. En person som vågar ta initiativ, samtidigt som du har förmågan att lyssna och förstå kundernas behov. Powermec har en fantastisk kultur där samarbete och högt i tak genomsyrar deras organisation och arbetssätt. Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av Powermecs härliga gäng, då är du precis den vi letar efter! 

Sammanfattningsvis ser vi gärna att du har/är:

  • Minst 2 års erfarenhet inom försäljning med igenom hela kedjan och ett tekniskt intresse
  • Driven och engagerad: Brinner för att nå mål och driva affärer framåt med en passionerad energi.
  • Ödmjuk men kommunikativ: Kan lyssna och förstå kundens behov samtidigt som hen har modet att föra fram egna idéer och åsikter.
  • Förmåga att arbeta nära kunder: Trivs med att bygga starka relationer, vara ute hos kunder och erbjuda skräddarsydda lösningar.
  • Följsam och proaktiv: Noggrann med uppföljning för att säkerställa kundnöjdhet samt proaktiv i att identifiera och utveckla affärsmöjligheter.
  • Anpassningsbar i en dynamisk miljö: Trivs med att arbeta i en dynamisk miljö där högt i tak och gott samarbete präglar företagskulturen.

 

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.

Se annonsen hos Asta Agency:
https://www.astaagency.se/jobs/account-manager-inom-teknik-till-powermec/

Om Asta Agency

Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.