Hem / Nyheter /  2024 /  SPG:S högpresterande planetväxlar hos Powermec

SPG:S högpresterande planetväxlar hos Powermec

2024-04-03

news

 

SPG:s högpresterande planetväxlar hos Powermec

Powermec är stolta över att vara officiell partner för det omfattande sortimentet av högpresterande planetväxlar från koreanska SPG på den svenska marknaden. SPIH/SPIHL-serien sträcker sig från monteringsflänsar på 42 mm till 200 mm, med utväxlingar från 1/3 till 1/100, och kan enkelt monteras på både servomotorer och stegmotorer.

SPG:s planetväxlar är idealiska för en rad olika tillämpningar, inklusive automation och robotik, verktygsmaskiner och bearbetningsutrustning, förpackningsmaskiner, materialhantering och logistik, samt livsmedels- och dryckesproduktion.

Växlarna i SPIH/SPLH serien utmärker sig genom högt vridmoment och minimalt glapp med snedskurna (heliska) drev, vilket resulterar i hög effektivitet. Dessutom är dreven värmebehandlade för att minimera slitage och växlarna är tätade för att klara krävande miljöer.

Med en dynamiskt balanserad klämring säkerställs en felfri installation samtidigt som högre varvtal möjliggörs för ökadprestanda. Den universella monteringsflänsen ger växlarna flexibilitet för snabb leverans.

SPG har över 50 års erfarenhet och är en ledande koreansk tillverkare av AC-motorer, DC-motorer, borstlösa motorer samt precisionsväxlar. Med deras gedigna erfarenhet och högkvalitativa produkter kan du lita på att SPG levererar pålitliga lösningar för dina behov.

Välkommen att kontakta oss för att veta mer!

 

SPG planetvaxlar tabell.png