Hem / Nyheter / 2020 / Hur Coronaviruset påverkar Powermec och dig som kund

Hur Coronaviruset påverkar Powermec och dig som kund

2020-02-11

Förra veckan förlängdes nyårsledigheten i Kina, detta på grund av det osäkra läge som råder. Många företag och fabriker har nu förlängt ledigheten ytterligare t.o.m. 17 februari. Kontorspersonalen har möjlighet att jobba hemifrån men fabrikerna och dess personal kommer att behöva genomgå strikta kontroller innan de får starta igång till fullo. Prioriteringen från regeringens sida just nu är att få igång infrastrukturen och den offentliga sektorn etc. För att minska massansamlingar har universitet och skolor skjutit upp vårterminen ytterligare några veckor.

Vi hoppas att flertalet av våra leverantörer kommer igång med sin produktion så snart som möjligt även om den kommer att ske i en begränsad skala en tid framöver.

Utöver detta, så kommer produktionslinor vara överbokade lång tid framöver, likväl så kommer transportsektorn ha bekymmer med volymerna som ska ut ur Kina.

Vårt råd till er som kund är att redan nu vara ute med beställningar i riktigt god tid! Även om det nu är sagt 17 februari, så återstår det att se.
Men, det är den informationen vi har att jobba med just nu.

Vi fortsätter att följa händelseutvecklingen noggrant.

Kontakta oss gärna om du behöver råd och information angående dina beställningar.

Tack!

Powermec

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå