Hem / Nyheter / 2022 / Fortsatta problem med långa ledtider och förseningar

Fortsatta problem med långa ledtider och förseningar

2022-06-28

Situationen i de Europeiska hamnarna blir allt värre. En demostation i Hamburg har ägt rum där över 4 000 hamnarbetare demonstrerade i ett dygn. Hamnarna i Hamburg, Emden, Bremerhaven, Bremen, Brake och Wilhelmshaven påverkades av demonstrationerna. Detta resulterar i ändrade tidtabeller samt en svår trafikstockning. Det rapporteras ligga ett 30-tal fartyg i Nordsjön som väntar på att få komma in för omlastning och vi har redan nu fått information om att många terminaler i Europa är helt fulla.

Vi vill informera er kunder om att detta kommer att påverka ledtiderna och ni kan förvänta er förseningar. Till vilken utsträckning är svårt att säga idag men vi kommer att hålla er informerade så gott vi kan och ber om er förståelse i dessa turbulenta tider.

Vi följer detta och gör vad vi kan för att begränsa påverkan, men mycket av det som just nu sker är utanför vår kontroll.

Tveka inte att kontakta oss med funderingar!

 

Powermec

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå